

Enhancing the Expertise of the Auction Industry

Westin Detroit Metropolitan Airport 2501 Worldgateway Pl, Detroit, MI 48242

## **Class Group 9** Session 4 Detailed Agenda:

## October 13-15, 2025 - Detroit, MI

	<u>lay – Oct 13<sup>th</sup> meeting room – Fligh</u>	t Deck Lounge	
noter	6:30pm 7:45pm	Welcome Reception & Dinner Dinner & Conversation w/ special guest: — <b>Steve Kapusta</b> , Sr. Vice President R	emarketing w/ Ally Financial
<u>Tuesday – Oct 14<sup>th</sup> Hotel meeting room – Lindbergh B/C</u>			
	7:30-8:15am	Open Breakfast – (Armstrong room)	
	Bring your vest 8:30am 9-11am	Depart for Manheim Detroit Auto Auction Meet & tour w/ Key Manheim departments	<b>Brian Strawser</b> , <i>Sr. Ops Mgr</i> <b>Noel Kitsch</b> , <i>GM</i> – <i>Not in attendance</i> <b>Keith Winningham,</b> <i>AGM</i> – Not in attendance
	11am	Return to Hotel	•
	11:30-12:15pm	Lunch at hotel – (Armstrong room)	
	12:15-2:45pm (2-hrs 30-mi	in) "Impact and belonging"	Dr. Brittany Boone, Ph.D.
	2:45-3pm	*Break	
	3-3:30pm (30-min) 3:30-4:15pm (45-min) 4:15-5:15pm (60-min)	Smart Auction OSHA Requirements & Safety Issues Titles, eTitles, & Canadian Import Process	Rob Philpot, Sr. Account Mgr of Remarketing Svcs. Doug Holland, Direct Auction Svcs. Tonya Price, EBlock Flint
	6:15pm <mark>6:45-9:30pm</mark>	Depart for Ford Rouge Dinner outing Ford Rouge Factory Tour	
<u>Wednesday – Oct 15<sup>th</sup> Hotel meeting room – Lindbergh B/C</u>			
	<b>8:00am</b> 8:30-8:45am (15-min) 8:45-9:30am (45-min) 9:30-10:15am (45-min)	Session begins – working breakfast Attila the Hun Auction Edge RunBuggy	<i>Pierre Pons,</i> Founder/CEO, Auction Academy Mark Phillips, Chief Digital Officer TBD
	10:15-10:35am	Break – check out of hotel rooms	
	10:35-11:20am (45-min)	AutoIMS	Dusti Daniel, Sr. Manager – Solutions and Marketing
	11:20-11:30am	Break	
	11.30-12.30nm (60-min)	The "ACV Family Tree"	TBD