

**Class Group 8** 

# **Session 7 Detailed Agenda:**

## The Valley Hotel

2727 18th St. So., Homewood, AL 35209

# February 5-7, 2025 – Birmingham, AL

Wed. - Feb 5th

Early Start w/ AutoTec

3:30pm 3:45pm 5:00pm Depart Hotel for AutoTec Corp Offices Tour

AutoTec Corp Offices Tour

Return to Hotel

6:30-7:00pm 7:00-7:30pm Welcome Reception Red Mountain A&B Meeting room

Buffet Dinner - Opening Session 7:35pm

Liquid Motors Continuation

"Who Owns Your Customer"

Keith Whetter, Vice President of Sales John Poteet, Faculty, Auction Academy

Thurs. – Feb 6th

Breakfast on own

## \*\*\*Leaving hotel for entire day – will not return until 9pm



7:45am 8:00am Meet in hotel lobby

Transportation to ADESA Birmingham (departing from hotel lobby) (est. 35min drive)

8:45-10am (1hr 15min)

**Tour and meetings with key ADESA Birmingham Departments** 

10:00-11:15am (60 min)

Training in the lanes NAAA Damage Analysis Training Pt 1

8:00pm

Bryce Beckstrom CAR, Director of Learning Solutions

11:20am

11:45-12:45pm

Depart for Barber Museum (est. 16min drive) Lunch @ Barber Museum "Surtees Room"

#### 1-4:00pm BARBER Meeting room (2:30pm break)

AutoTec - Introductions	Chuck Redden
AutoCheck Auctions	John McElrath & Joel Beck
Auction Insurance Agency	Ben Puckett & Brandon Walton
AuctionACCESS	Charlie Adams
Arthur J. Gallagher (Commercial Insurance)	Mike Roy

4/4:30-5:15pm

Porsche Track Experience – 3 Porsche drivers w/ 3 riders each.

5:15pm

Dinner event begins - Grand Atrium

Cocktails/Apps Museum – Open

Buffet Dinner served

8pm

Depart back to hotel

### Fri. – Feb 7th

### Red Mountain A&B meeting room @ hotel

7:45am Working Breakfast

8:15-9:15am (60 min) ΑI

**Break** 

**AutoIMS Demo** 

Charlie Vogelheim, Faculty, Auction Academy

Dusti Daniels CAR, Sr. Mgr.-Solutions & Marketing Bo Boshell CAR, Sr. Director, Client Success

Ken Goodwin CAR, Client Advocate

10:25am (10 min)

9:15am (10 min) 9:25-10:25am (60 min)

**Break** 

10:35-11:35am (60 min) NAAA Damage Analysis Training Pt 2

Bryce Beckstrom CAR, Director of Learning Solutions

11:35-11:45pm (10 min)

Wrap Up – What's Next

Penny Wanna, President, Auction Academy