

Class Group 8 Session 3 Agenda:

lass Group 8

February 21-23, 2024, Dallas, TX

GRAND HYATT DFW

Wednesday - Feb 21st

Hotel meeting room **Central America**

6:30pm Welcome Reception & Dinner

7:15-8pm Buffet dinner

8pm Opening session w/ Mike Jones, Smart Auction & AA Alumni; Robert Kersh C7 & Mere Rangel C6

Thursday – Feb 22nd

Hotel meeting room **Gateway Ballroom**

7-8:00am	Buffet Breakfast – meeting room	Buffet Breakfast – meeting room <u>AFRICA</u>		
8:00-8:45am (45-min)	Where do Cars Come from	Pierre Pons, Auction Academy		
8:45-8:55am (10-min)	Break			
8:55am-9:25am (30-min)	Liquid Motors	Kelly McAllister, President		
9:25-9:55am (30-min)	United Auto Credit	Scott Mousaw, VP of Remarketing & Recovery		
9:55-10:25am (30-min)	Exeter Finance	Brent Huisman, SVP Asset Remarketing & Repo		
10:25-10:35am (10-min)*	Break			
10:35-11:05am (30-min)	Harley-Davidson Financial Svcs.	Dave Woods, Loss Mitigation–National Auction Sales Mgr.		
11:05-11:35am (30-min)	Caprock Auto Remarketing	Mark Lindenmuth, Asset Manager		
11:35-11:45am (10-min)	Break			
11:45-12:15pm (30-min)	Toyota Financial Services	Jordan Baldwin, Private Label Remarketing Manager		
12:15-12:30pm (15-min)	Wrap-up			
12:30-1:30pm (1-hr)	Lunch at hotel – meeting room AFRICA			



1:30pm: Begin to gather at hotel entrance for 1:45pm departure

1:45pm



Depart for Metro AA of Dallas (est. drive time 30-min) **Will not return to hotel after auction tour

2:15-4:15pm Arrive & get settled

Meet/Greet/QA with:

-Scott Stalder, *GM* -Rob Gorman, *Controller (C6 Alumni)* -Mike White, *FL Mgr. (C8)* -Bill Westlake, *Director-National Accounts*

Tour facility

4:15pm Depart Auction to Trident for evening event **Will not return to hotel
5-9:30pm Dinner Outing at Trident Response Group's **ENTERTRAINMENT*

Friday - Feb 23rd

Hotel meeting room **Gateway Ballroom**

6:00am	To-Go breakfast items avail & luggage storage in meeting room			
6:45am: Begin to gather at hotel entrance for 7am departure				
7:00am	Depart for Automobile Transportation by Rail - UP (Union Pacific) Auto Facility (est. drive time 40-min)			
8-9:30ar	Rail yard tour with: Jeff Grandstaff – President, Gold Star Resources, LLC Shawn Cook – Union Pacific, to lead facility tour			
9:30am	Depart for Hotel			

9:30am	Depart for Hotel	
10:45-12pm (75-min)	Conversation Based Selling Part 1	David Walsh, Training Svcs Inc.
12-12:30pm	working lunch	
12:30-1:45 (75-min)	Conversation Based Selling Part 2	David Walsh, Training Svcs Inc
1:45-2pm (15-min)	Wrap Up/End Session.	