

The Westin Kierland Resort & Spa 6902 East Greenway Parkway, Scottsdale, AZ 85254

# **Class Group 8**

# **Session 2 Detailed Agenda:**

### November 6-9, 2023 – Scottsdale, AZ

#### Monday - Nov 6th

#### Hotel meeting room – Rainmakers Ballroom

6:30pm Welcome Reception & Dinner

8:00pm Opening session with Auction Academy Alumni, Special Guests G.R.O.W & Cherokee Media Group

## Tuesday - Nov 7th

#### Hotel meeting room – Mapmakers A & B

7:30am Breakfast open (in meeting room)

8:00am Session begins

8:15-11:30am Management by Strengths

- A Team-building Program David Ibarra, eLeaderTech, Inc.

11:30am-12:45pm Lunch at Hotel –Marshal's Outpost

ADESA "Family Tree" 1:00-1:30pm (30-min) Mike Caggiano, EVP, ADESA Operations 1:30-2:00pm (30-min) UVEye - Automatic Vehicle Inspections Jamye Carpenter, Sr. Director of Bus Development

2:00-2:15pm (15-min) **Break** 

2:15-3:00pm (45-min) **Auction Edge Intro** Kim Waterman, Sr. Account Manager

3:00-3:45pm (45-min) AutoIMS Intro Ann Cammarata. Vice President Client Success

> **Dusti Daniel**, Solutions Advisor Bo Boshell, Sr. Director Client Success

3:45-4:00pm (15-min)\*\* **Break** 

**U-Haul** 4:00-4:30pm (30-min) Melanie Glaze, Fleet Remarketing Manager The Future of Automotive **Steve Greenfield**, GP - Automotive Ventures 4:30-5:15pm (45-min) 5:15-5:30pm (15-min) Wrap up & What's Next Penny Wanna, President - Auction Academy

7:00-10:00pm Social Evening "Drinks, Food Stations, & GLOW PUT" w/ Metro AA

-On property at Brittlebush

#### Wednesday – Nov 8th

8:00am



Depart for Metro AA of Phx (est. drive time 35-min)

8:45-10:45am Arrive & get settled

Meet/Greet - F/L Metro Style - QA with:

-Steve Dulley, Controller (C7 Alumni) -Jerry Stiver, GM -Ron Kemp, FL Mar. -Bill Westlake, Director-National Accounts

**Tour facility** 

10:45am Return to hotel

ATTEND NRC/Used Car Week 11:30am-7pm

-Pick up conference credentials

-11:30am-1:30pm Leadership Luncheon; WIR Honored -Conference general sessions see Agenda - Used Car Week -5:30-7:30pm **Evening Reception After Hours Reception** 

-7-10:00pm

Thursday - Nov 9th

7:30am-4pm ATTEND Remainder of NRC/Used Car Week

> -7:30-8:30am High Performance Auto Auctions Breakfast see Agenda - Used Car Week -Conference general sessions

AR's 40 Under 40 Industry Awards Luncheon -12:30-1:30pm

-Conference general sessions see Agenda - Used Car Week

-3-4:00pm Used Car Week Wrap Party

Begin Departures.